CNC-fræsning, CNC-drejning og pladebearbejdning​

Skal du have udført CNC-fræsning såsom CNC-drejning? Hos T P Metal har vi stor ekspertise med alle former for CNC- og pladebearbejdning. Vi fungerer udelukkende som underleverandør for både store og små virksomheder i København og Nordsjælland samt i det øvrige Sjælland.

Stor erfaring inden for finmekanisk produktion

Vi er specialister i bearbejdning af plast- og metalemner samt i mange andre typer materialer. Vi rådgiver gerne i materialevalg, ligesom vi også gerne er behjælpelig under opstart af prototypeemner.

​​Vi har stor erfaring inden for finmekanisk produktion, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vi er med andre ord altid klar til at varetage en lang række opgaver inden for CNC-drejning og CNC-fræsning med videre.

Vi er altid opdateret med den nyeste teknologi, og vi råder over det mest avancerede udstyr på markedet. ​Derfor kan du trygt benytte os som samarbejdspartner.

Vi har ekspertise med:

  • Bukning
  • Valsning
  • Svejsning
  • Standsning
  • CNC-drejning
  • CNC-fræsning
  • Al anden CNC.

Vi lægger stor vægt på at være en troværdig samarbejdspartner i forbindelse med CNC-standsning og pladebearbejdning. Derfor leverer vi altid kvalitetsarbejde, ligesom vi overholder den aftalte leveringstid.

Vores maskinfabrik har:

  • ​​Konkurrencedygtige priser
  • Levring af serier fra 1 og op.

Hvad er CNC og CNC-fræsning

CNC står for "computer numerical control" og er en automatiseret værktøjsmaskine, der udfører forprogrammerede sekvenser af maskinstyringskommandoer ved hjælp af en computerstyret CNC-maskine. 

Selve udskæringsprocessen kaldes for CNC-fræsning. Både fræsning og drejning er en spåntagende bearbejdningsproces, der går ud på at skabe en bestemt form ved at reducere diameteren på et materiale.

En CNC-maskine erstatter dermed håndværktøj og udfører arbejdet med stor nøjagtighed. Den kan anvendes til en lang række forskellige formål såsom musikinstrumenter, maskinkomponenter og møbelproduktion med videre. 

Drejning benyttes til fremstilling af blandt andet aksler, valser, kugler, hjul og cylindre med videre.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på CNC-drejning

Du er velkommen til at få mere information, og vi holder meget gerne et møde, hvor vi får en snak om, hvad vi tilbyder. Vi kommer gerne med løsningsforslag, ligesom vi gerne råder og vejleder. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på for eksempel CNC-drejning.

Du kan ringe på 47 52 34 56 eller på mobil 53 81 34 56 for at aftale et møde eller for at få mere information. Du kan også skrive til os på e-mail til info@tpmetal.dk, eller du kan udfylde kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

Skal vi kontakte dig?

Ønsker du, at vi skal kontakte dig? så udfyld venligst formularen. Du hører fra os hurtigst mugligt. Vi ser frem til at hjælpe dig .

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

T P Metal v/Torben Vagn Pedersen

CVR.nr.: 16145777

Mirabellevej 1
3630 Jægerspris

Kontaktinformation

Tlf: 47 52 34 56

Mobil 53 81 34 56

Mail: info@tpmetal.dk

Mail: regnskab@tpmetal.dk

Navigation